קציצות בשר עם חומוס

קציצות בשר עם חומוס

מבחינתי זו מנת נוסטלגיה. אפשר להכין את המנה בבוקר ואז לשים כל היום על פלטת שבת או בתנור בחום של

ברוסקטה עוף ועשבי תבלין

ברוסקטה עוף ועשבי תבלין

זו מנה שאני אוהב במיוחד. לא חייבים להשתמש בעוף טרי אלא לקחת שאריות עוף מאתמול, אחרי שתשימו את כל עשבי

ריזוטו שורשי

ריזוטו שורשי

אם אני אגיד לאיטלקי שאני מכין ריזוטו מאורז פרסי אז כנראה שתפרוץ מלחמת עולם… אבל האמינו לי – התוצאה הזו

אושפלאו

אושפלאו

אני מאוד אוהב את המתכון הזה! זה מסוג המאכלים שאני קורא להם אוכל מנחם, כזה שמכינים ואז יושבים כל בני

סינטה צרובה על טחינה לבנה ועגבניות מנומרות

סינטה צרובה על טחינה לבנה ועגבניות מנומרות

מנה קלילה טעימה ומרשימה, מינימום השקעה ומקסימום תוצאות. לא לשכוח לבקש מהקצב סינטה שמנמנה ומיושנת מצרכים: 500 גר סינטה נקייה

פילה דניס בציזיקי ועגבניות צלויות

פילה דניס בציזיקי ועגבניות צלויות

המנה הזו היא בהחלט שייכת לקטגוריית המטבח הישראלי החדש, ציזיקי שלקחנו מהבלקן, שמן זית מקומי, דג מעולה והנה שידכנו לכם מתכון ממש

קרפצ'יו קישואים קלויים גבינת פטה ולחם קלוי

קרפצ'יו קישואים קלויים גבינת פטה ולחם קלוי

זוהי מנה קלילה וקיצית, רק להצטייד בפלאנצ'ה טובה קישואים טריים ויאללה לעבודה. מנה שמאוד מתאימה לשבת בבוקר, חג השבועות או

פילה סלמון בפטריות פורטבלו יין לבן לימון ושמנת

פילה סלמון בפטריות פורטבלו יין לבן לימון ושמנת

זו קלאסיקה שתמיד מנצחת, סלמון, פטריות, שמנת… הסוד הוא דג הכי טרי שיש ומחבת טובה וכבדה לעבודה. מה שנשאר זה

מסבחה של בשר טלה גרגרי חומוס וטחינה

מסבחה של בשר טלה גרגרי חומוס וטחינה

מסבחה של בשר טלה גרגרי חומוס וטחינה 6 מנות אני אוהב לקחת מנות רחוב כמו המסבחה ולתת להן טוויסט מעניין